Gratis verzending vanaf €100,-

Dit zijn de musthaves voor meiden deze zomer!

Er zijn een aantal trends die niet te missen zijn deze zomer. Wij vertellen je hier precies wat jouw kids moeten dragen om helemaal on-trend de zomer door te gaan. Nog leuker; al deze trends zijn verkrijgbaar bij Kinderboetiek Sanny.

Beach jurkjes

De nieuwe beach jurkjes van Devotion horen dit seizoen in elke kledingkast thuis. Met diverse zomerse kleuren loopt jouw kind er vrolijk bij op een zonnige zomerdag. Devotion heeft ook een collectie voor volwassenen. Hoe leuk is het om met een matching outfit naar het strand te gaan!

Musthave kleur van dit seizoen: beige

Deze musthave kleur is super leuk te combineren met bijna elk item bij ons in de winkel en op onze webshop. Een makkelijke kleur en helemaal on-trend. Combineer een witte blouse op een beige short of ga voor dit prachtige jurkje voor meiden van IKKS.

Nog meer Ibiza style

Naast de Devotion beach jurkjes is ook de blouse in Ibiza stijl helemaal in deze zomer. De Ibiza vibes zijn niet meer weg te denken uit de garderobe. De collecties van IKKS, AI&KO en Frankie & Liberty bevatten diverse leuke items in deze stijl, dus neem snel een kijkje op onze webshop.

Is de garderobe voor jouw kinderen al helemaal on-trend voor deze zomer? Zo niet, dan helpen we je graag bij ons in de winkel en online.

Liefs,

Team Kinderboetiek Sanny

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.