Gratis verzending vanaf €100,-

Dit zijn de musthaves voor jongens deze zomer!

Ook voor jongens zijn er een aantal trends die je absoluut moet volgen deze zomer. We verklappen het alvast een beetje; win-win situatie, kleding die lekker zit en waar zij lekker in kunnen buiten spelen is helemaal on-trend deze zomer.

Jogging
Ook dit seizoen zijn de joggingshorts van Black Bananas weer helemaal in, zowel voor jongens als voor meisjes. Ze zitten heerlijk en zijn leuk te combineren met diverse shirts.

Felle kleuren
Dit seizoen komen de leukste felle kleuren weer terug. Basic t-shirts in verschillende kleuren zijn een absolute musthave deze zomer. Denk bijvoorbeeld aan de shirts van Stone Island  en Iceberg.

Mix & match
Hoe leuk is het zoveel mogelijk items met elkaar te matchen. Dat kan dit seizoen weer met de nieuwe collectie van IKKS. Donkerblauw is de hoofdkleur van deze collectie en match je met witte, grijze en lichtblauwe items.

Musthave zomerjassen
De start van het lenteseizoen was helaas niet al te mooi. Hopelijk brengt de zomer ons beter weer, maar tot die tijd is het goed om een goede zomerjas in je kast te hebben hangen. De absolute musthave zomerjassen van dit jaar zijn die van Stone Island,  Iceberg en IKKS. Is de garderobe voor jouw kinderen al helemaal on-trend voor deze zomer? Zo niet, dan helpen we je graag bij ons in de winkel en online.

Liefs,
Team Kinderboetiek Sanny 

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.