Gratis verzending vanaf €100,-

Welkom bij Kinderboetiek Sanny!

Eindelijk is onze nieuwe website live en kan je weer volop online shoppen bijKinderboetiek Sanny! Sinds 1990 zijn wij een begrip in Waterland. Sanny opende de deuren van haar kinderboetiek voor het eerst in 1990 aan het Noordeinde in Monnickendam. Het assortiment groeide al snel en 16 jaar geleden verhuisde Kinderboetiek Sanny naar een groter pand aan ’t Prooyen 4 in Monnickendam. Door de jaren heen is Kinderboetiek Sanny uitgegroeid tot één van de meest
toonaangevende kinderkleding winkels in Waterland. Samen met andere collega’s staan dochters Anna en Eva klaar om klanten met veel liefde te helpen. Het team adviseert graag en helpt om de leukste setjes bij elkaar te zoeken.

Bij Kinderboetiek Sanny vind je vele mooie merken, zoals Liu Jo, Black Bananas, DSQUARED2, Stone Island, Karl Lagerfeld, IKKS, EA7, AI&KO, Antony Morato,
NIK&NIK, Twinset, Iceberg en Billie Blush.

Wij doen speciaal inkopen gericht op setjes. Zo zorgen wij ervoor dat alle items in onze winkel en online bij andere items passen. Na een bezoek aan Kinderboetiek Sanny of onze online webshop kunnen de kids weer geheel in stijl naar school en buitenspelen. Ons team staat online, telefonisch en in de winkel voor je klaar.

Veel shop plezier bij Kinderboetiek Sanny!

Liefs,
Team Kinderboetiek Sanny

Ps. Wist je dat wij ook communiekleding verkopen voor zowel jongens als meisjes
aanbieden? Neem contact met ons op en maak een afspraak, dan laten wij je alle
mogelijkheden zien.

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.